درمان جای جوش با گیاهان دارویی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، درمان جای جوش با گیاهان دارویی یکی از روش هایی است از نظر علم پزشکی امروز مورد قبول واقع شده و از بین بردن جای جوش را تسریع می بخشد.

درمان جای جوش با گیاهان دارویی

جوش ها و بعد از رفع شدن آن جای جوش یکی از مشکلاتی است که ممکن است بارها در طول زندگی با آن برخورد داشته باشیم. جوانان تازه به بلوغ رسیده، زنان قبل از دوران قاعدگی و ... از جمله دسته های پرشمار درگیر با جای جوش های صورت هستند. با دانستن و آگاهی از این که دلایل به وجود آمدن این جوش ها چیست می توان به سمت درمان صحیح آن ها پیش رفت.

جای جوش چگونه پدیدار می گردد؟

مانند هر نوع جای زخم دیگر در اثر آسیب روی پوست است. مشکل اسکار آکنه این است که ابتدا یک جوش بوده است. این بیماری بر روی پوست با فراوری چربی طبیعی در غدد سباسه آغاز می گردد. باکتری های مسبب جوش، این چربی را متابولیز می نمایند که پوست را تحریک می کند و سپس فولیکول مو مسدود شده و ذرات در آن جمع می شوند.

ذرات به لایه عمیق تر پوست به نام درم نفوذ می نمایند و توسط بدن به عنوان ماده خارجی محسوب می شوند. بدن با پاسخ التهابی اقدام به رهایی از این ماده خارجی می کند و در این زمان آکنه بر روی پوست پدیدار می گردد.

بدن برای رهایی از شر ماده خارجی با پاسخ التهاب کوشش می کند که منجر به آسیب در پوست می گردد و سپس هنگامی که بدن کلاژن بیشتر برای ترمیم آسیب پوستی فراوری می کند، به اسکار (جای زخم) تبدیل می گردد.

درمان جای جوش با گیاهان دارویی

بخش اول

محققین پس از تحقیقات بسیار دریافته اند که راه چاره درمان جای جوش درون طبیعت یافت می گردد. یکی از پژوهشگران طب سنتی درباره درمان جای جوش توسط گیاهان دارویی می گوید:

  • استفاده از ترکیب لیموترش، نمک دریا و آب برای شستشوی صورت به دلیل خاصیت ضد میکروب و آنتی باکتریال در درمان جای جوش بسیار مؤثر است. همچنین استفاده از گلاب ناب برای پاک نمایندگی پوست و ماسک ریشه گیاه سوسن چلچراغ به همراه گلاب برای از بین بردن جای جوش مفید است.
  • در جایی دیگر این پژوهشگر عنوان می کند که بهترین درمانگر جوش و جای جوش استفاده انواع سفیداب ها مانند قلع، روی، نقره و کف است.
  • استفاده از ماسک پوست لیمو ترش به همراه عسل روزانه 10 دقیقه بر روی پوست، همچنین مصرف ماسک پودر صندل سرخ به همراه گلاب 15 دقیقه بر روی پوست در درمان این عارضه پوستی بسیار مفید است.

بخش دوم

موارد ذکر شده در بالا به ندرت در خانواده ها و سبد غذایی شان یافت می گردد ولی همچنان طبیعت دست یاری خود را برای درمان این بیماری پوستی از بیماران کوتاه نکرده است. با 4 ماده معجزه گر زیر در درمان جای جوش همراه ما باشید.

عصاره لیموترش: اگر جای جوش هایتان خیلی تیره است، پس عصاره لیمو ترش را امتحان کنید. آب لیمو ترش تازه را به قسمت هایی که می خواهید بمالید، و صبر کنید تا پوست همه آب را جذب کند. وقتی که کاملاً پوست آب لیمو را جذب کرد، پوستتان را با آب سرد بشویید. آب لیمو ترش با روشن کردن پوست، جای جوش های تیره را کمرنگ و یاری می کند این تیرگی ها کمتر به چشم بیایند.

شنبلیله: می توانید خیلی راحت خمیری از پودر دانه های رسیده شنبلیله و آب تهیه کنید و مانند ماسک بر روی صورتتان قرار دهید. تا جایی که می توانید تحمل کنید اجازه دهید این خمیر روی پوستتان باقی بماند اگر لازم بود دوباره این کار را تکرار کنید. یا اینکه می توانید چند دانه شنبلیله را در مقداری آب بجوشانید، با هم ترکیبشان کنید و وقتی که سرد شد آن را به صورتتان بمالید. در صورت لزوم این کار را تکرار کنید. شنبلیله برای پوستتان معجزه خواهد نمود.

آلوئه ورا: از این گیاه معمولاً برای یاری به درمان جای زخم استفاده می گردد، پس تعجبی ندارد که این گیاه برای درمان جای جوش های ناخوشایند بسیار مؤثر باشد. دست هایتان را به مقدار کمی عصاره آلوئه ورا آغشته کنید و اگر می توانید آن را هرروز به پوستتان بمالید. با انجام اینکار تا حد زیادی می توانید جای جوش ها را از بین ببرید، و نیز از شیوع مجدد جوش پیش گیری کنید.

روغن زیتون: برای چند هفته، یا در صورت لزوم چند ماه، این روغن را بر روی قسمت هایی از پوست که جای جوش دارد ماساژ دهید. این روغن مانند مرطوب نماینده طبیعی عمل می کند و سطح پوست شما را نرم می کند، وجای جوش ها بسیار کمرنگ می گردد.

با استفاده از جوش شیرین نیز می توان جای جوش را از بین برد. برای آشنایی با چگونگی عملکرد جوش شیرین بر پوست به مقاله زیر رجوع کنید.

از بین بردن جای جوش صورت با جوش شیرین

در مصرف این مواد زیاده روی نکنید

مصرف موز، نارگیل، مربا، فلفل، بادنجان، ارده شیره، کنجد، عسل، چیپس، پفک، غذاهای صنعتی، غذاهای چرب، خامه، سس، شیرینی های قنادی و زرده تخم مرغ و همچنین استحمام و شستشو بیش از حد با آب گرم و مصرف لوازم آرایشی و کرم های نامناسب در افراد مبتلا به جوش، جای جوش و اسکار موجب تشدید عوارض می گردد.

منابع:

خبرنگاران - های دکتر

منبع: setare.com
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 7985

به "درمان جای جوش با گیاهان دارویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان جای جوش با گیاهان دارویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید